Maandelijks archief: mei 2013

Kledinghangers

Kledinghangers zijn er in vele soorten en maten. In veel gevallen wordt kleerhanger en kledinghanger door elkaar gebruikt. De meest voorkomende materialen zijn hout, metaal en kunststof. Ook zijn er kledinghangers in bamboe verkrijgbaar met een zeer luxe uitstraling. Opties zoals een broekklem, broeklat  en haken zijn per model verkrijgbaar.
Kwalitatief goede kledinghangers worden vooral in de retail gebruikt. Hierbij is vooral de duurzaamheid van belang. Het online kopen van deze kledinghangers is makkelijk en snel.

Etalagepop

Etalagepoppen zijn de eycatcher`s in de etalage van uw winkel. Er zijn vele verschillende modellen poppen zodat voor iedere toepassing een pop gebruikt kan worden. De verschillen zitten in de houding van de poppen, zoals staand of zittend. Maar er zijn ook poppen speciaal voor bepaalde sporten zoals golf,turnen,voetballen,fietsen of tennissen. Daarnaast is er verschil in kleur,afmetingen en gesculpteerd haar of met pruik. Ook zijn er speciale etalagepoppen voor toepassingen in kinderwinkels. Deze poppen zijn geschikt voor kinderkleding vanaf 0 jaar tot 12 jaar. De etalagepoppen worden hoofdzakelijk gemaakt van hard kunststof en hebben vaak de mogelijkheid om de voetplaat te bevestigen in de voet of in de kuit.

De gemiddelde prijs van een etalagaepop ligt tussen de € 150 en € 500 in afhankelijk van het type pop. De exclusievere sportetalagepoppen zijn vaak duurder omdat deze in kleinere aantallen worden gefabriceerd.etalagepoppen worden ook wel mannequin genoemd of paspop. Eer zijn ook torso`s en benen verkrijgbaar voor specifieke presentaties. Een ander verschil tussen de poppen is de kwalitiet en de afwerking van de naden tussen de verhschillende onderdelen van de etalagepop. Als u een goede leverancier zoekt voor uw etalagepop kijk dan eens op etalagepoppen-kopen waar u snel en eenvoudig kunt bestellen. Vele zijn u voor gegaan en wij hebben veel goede recenties vernomen. Veel succes met het aanschaffen van uw etalagepop.